•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Leonardo DiCaprio i Jamie Foxx će u Dubrovniku snimati film 'Robin Hood'

Dubrovnik bi ove zime opet trebao postati kulisa za veliki holivudski film - ovaj put u pitanju je "Robin Hood". Od glumačkih zvezda spominju se oskarovac Jamie Foxx i Leonardo DiCaprio koji bi film trebao producirati.

"Robin Hood sa Oskarovcima na Stradunu, dva meseca, Dubrovnik koji će biti kulisa za Nottingham s brojnom ekipom, filmskom produkcijom u čiju će se reklamu uložiti stotine miliona dolara", najavljuje Andro Vlahušić gradonačelnik Dubrovnika, prenosi Dnevnik.hr.

"Lionsgate će raditi produkciju filma. Dubrovnik će biti defakto glavna uloga u celom Robin Hoodu, verovatno ne jednom, nego trilogiji", dodaje Vlahušić za Novu TV.

Dubrovnik je definitivno postao zanimljiv svetski studio. Na ulicama se redovno nešto snima.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...