•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Leonardo DiCaprio otkrio: Planiram put na Mars

Holivudski glumac Leonardo DiCaprio je gostujući u jednoj emisiji s predsednikom Sjedinjenih Američkih Država (SAD) Barackom Obamom izjavio kako planira put na Mars.

Četrdesetjednogodišnji glumac je tokom razgovora u Beloj kući, kojem je prisustvovala i naučnica za klimatske promene Katharine Hayhoe, kazao kako ga privlači putovanje na Crvenu planetu.

Njih troje su razgovarali o aktuelnim temama koje se tiču klimatskih promena na Zemlji, ali je tema postala dodatno zanimljiva kada je naučnica Hayhoe spomenula misiju na Mars.

"Živo si biće i živiš na ovoj planeti. Sve dok se nismo prijavili za put na Mars, a ne želim da znam da li neko jeste, ne mislim da si lud", kazala je Hayhoe.

Di Caprio joj je tada odgovorio: "Jesam", a predsednik Obama se našalio i rekao: "Mislim da će priznati da je lud".

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...