•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Like Crazy (2011)

Like Crazy je američka komedija iz 2011. godine u kojoj glavne uloge igraju Anton Yelchin, Felicity Jones, Jennifer Lawrence i Alex Kingston.

Kad se britanska studentkinja Ana zaljubi u svog američkog kolegu Džejkoba, upuštaju se u strastveno putovanje koje će im izmeniti živote, ali moraće da se razdvoje kad ona naruši uslove vize koju ima.

Ljubavna priča o fizičkoj, ali i emotivnoj privrženosti, koja za publiku može biti duboko lična i srceparajuća. Film „Do ludila“, reditelja Drejka Dormusa, ilustruje kako je prva prava ljubav zapravo uzbudljiva i blistava, a istovremeno i poražavajuća. Kad se britanska studentkinja (Felisiti Džouns) zaljubljuje u američkog kolegu (Anton Jelhin), oni kreću na strastveno putovanje koje će im izmeniti život, ali moraće da se razdvoje kad ona naruši uslove vize. „Do ludila“ ispituje načine na koje se parovi nose sa stvarnim izazovima zajedništva i odvojenosti.

Žanr:drama, romansa
Godina:2011
Reziser:Drake Doremus
Scenario: Drake Doremus, Ben York Jones
Uloge: Anton Yelchin, Felicity Jones, Jennifer Lawrence
Uzrast:PG-13
Award:9 osvojenih
Studio: Paramount Vantage
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:90 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu