•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Liv Tyler se žali na svoj status u Holivudu

Američka filmska zvezda Liv Tyler požalila se kako je sa samo 38 godina postala "građanin drugog reda" u Hollywoodu zbog seksizma filmske industrije.

U intervjuu za magazin More, zvezda "Gospodara prstenova" istakla je kako je imala vrlo malo glavnih uloga, odnosno onih u kojima nije igrala nečiju suprugu ili devojku, iako još nije napunila ni 40.

"38 je lud broj", kazala je Tyler. "I nije smešan kad vidite kako se stvari menjaju. Kad ste tinejdžer ili u dvadesetima dobijate mnoštvo uzbudljivih uloga, ali u mojim godinama obično ste nečija supruga ili devojka - što je neka vrsta građanina drugog reda".

Tyler je uverena da bi malo starije glumice mogle dobiti mnogo interesantnije uloge.

Liv trenutno glumi u HBO-voj seriji "The Leftovers" sa Anne Hathaway, Meryl Streep, Emmom Thompson, Helen Mirren, Sandrom Bullock, Salmom Hayek i Maggie Gyllenhaal, visokoprofiliranim holivudskim zvezdama koje takođe kritikuju predrasude protiv starijih osoba i seksističke stavove filmske industrije.

I 32-godišnja Hathaway nedavno je istakla kako gubi uloge od 20-godišnjakinja, dok Tyler priznaje kako je u proteklih pet godina imala vrlo malo velikih uloga. Osim toga, kaže da joj nedostaju filmske uloge, koje su predvidljive.

"U filmu imate scenario i znate kako počinje, odvija se i završava. U TV serijama je drugačije jer njih pišu u hodu. Nemam pojma šta će moj lik raditi, što je frustrirajuće. Deo mene to voli, ali deo mrzi što ne mogu imati kontrolu", istakla je Tyler.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...