•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Live by Night (2017) - uskoro

Film je nastao prema knjizi Dennisa Lehanea Live by night, poznatog po knjizi Shutter Island, prema kojoj je takođe snimljen film.

Radnja filma se događa u doba prohibicije i prati uspon Joea Coughlina od sitnog kriminalca do jednog od najpoznatijih gangstera Amerike. Joe Coughlin, najmlađi sin uvaženog bostonskog policajca, već je odavno okrenuo leđa svom strogom i pravilnom odrastanju. Sada nakon što je tokom detinjstva “diplomirao” na sitnim krađama, Joe je postao najstrašniji gradski mafijaš koji uživa u uzbuđenjima i ulozi odmetnika. Ali, život sa druge strane zakona sa sobom nosi visoku cenu. U vremenima nemilosrdnih ljudi, ambicija, keša, ilegalnog alkohola, oružja i bitke za kontrolu tržišta, nikome – ni članovima porodice, a ni prijateljima – ne može se verovati. U glavnim ulogama ćemo gledati Bena Afflecka, kao i Zoe Saldanu i Siennu Miller.

Glumci: Ben Affleck, Scott Eastwood, Elle Fanning, Zoe Saldana, Sienna Miller, Chris Cooper, Brendan Gleeson
Režiser: Ben Affleck

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu