•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Lohan: Spisak momaka s kojima sam spavala je istinit

Lindsay Lohan potvrdila je da je nedavno objavljen spisak sa imenima njenih navodnih bivših partnera istinit. Problematična zvezda priznala je to u jednom televizijskom gostovanju, ali i u najavi za poslednju epizodu njene dokumentarne serije.

"Ne želim da budem deo toga. Činjenica da se to desilo nije samo ponižavajuća, već i zlobno" - rekla je ona kroz suze u jednom od prikazanih scena. Gostujući u jednoj televizijskoj emisiji, ona je objasnila zašto je napravila taj spisak.

"To je bio jedan od koraka tokom mog lečenja od alkoholizma na rehabilitaciji. Dok sam snimala dokumentarac, mora da ga je neko fotografisao. To je veoma lična stvar i zato me je to pogodilo".

Na spisku su se našla imena brojnih poznatih ličnosti dok je nekoliko imena cenzurisano iz pravnih razloga.

Website:source.ba
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu