•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'Loši momci' su ponovno u akciji

Već godinama se priča o potencijalnom novom nastavku filma Loši momci 3 ali tek sada se čini kako projekat zapravo ima šanse da se ostvari. I to zahvaljujući vesti kako su iz Sony Picturesa odabrali prvoklasnog scenaristu da napravi novo poglavlje u akcionoj franšizi Willa Smitha i Martina Lawrrencea.

Deadline je iz pouzdanih izvora saznao kako se Sony nalazi u ranoj fazi pregovora da budućnost Loši momci franšize preda u ruke scenariste i reditelja Joea Carnahana. On bi trebao preuzeti projekat od prethodnog scenariste Davida Guggenheima i nastaviti tamo gde je on stao. Ono što je još značajnije je činjenica da bi Carnahan mogao čak i preuzeti rediteljsku palicu, što je poprilično velika vest s obzirom da je prva dva filma režirao Michael Bay.

Ako vam nije poznato ime Joea Carnahana možda su vam poznatiji filmovi iza kojih stoji. Film kojim je privukao pažnju je mračna policijska drama Narko. Uz to stoji i iza filmova A-Team i As u rukavu, a okrenuo se i prema malim ekranima radeći na serijama Crna lista i State of Affairs.

Čini se da Sony želi ubrzati izlazak još jednog filma Loši momci i to ne samo zato što bi im dobro došao jedan veliki hit. Izgleda kako se studio nada da će imati film u pripremi čim Will Smith završi sa produkcijom filma Suicide Squad, koji je trenutno usred snimanja. Ako sve pođe po planu to bi značilo da bismo novi nastavak franšize Loši momci u bioskopima mogli da vidimo već sledeće godine.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila