•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Majka Bili Ajdola opljačkana – nagrada 20.000 funti

Juče je opljačkan stan Džoan Broud, majke čuvene rok zvezde Bili Ajdola.

Šteta je neprocenjiva jer su u pitanju memorabilije, slike, umetnički predmeti, albumi i nagrade svima nam poznate super zvezde, kao i antikviteti i porodične uspomene koje je baka Džoan celog života skupljala.

Porodica je raspisala nagradu od 20.000 funti (oko 3 miliona dinara) samo da se prijavi počinilac pljačke, policija smatra da ovo neće biti nikakav problem jer su mnogobrojni obožavaoci već krenuli u hajku na prodavce raritetnih kolekcionarskih predmeta vezanih za karijeru Billy Idola.

Džoan nije povređena, stan je obijen u njenom odsustvu.

Bili Ajdol se oprobao kao glumac u filmovima „The Doors“, „Mad Dog Time“ i „Wedding Singer“.

Manje je poznato da je uloga negativca T-1000 („Terminator 2: The Judgment Day“) pisana specijalno za njega, ali je zbog teške saobraćajne nesreće bio sprečen da se pojavi u ovom legendarnom ostvarenju Džejmsa Kamerona, iz istog razloga glavnu ulogu u filmu „The Doors“ morao je da prepusti Val Kilmeru.

Bili Ajdol se 2014. godine dokazao kao humanista i naš veliki prijatelj, kada je ceo iznos od prodaje karata koncerta odrzanog na Ušću poklonio žrtvama poplava u Srbiji.

Autor: Danica Asurdžić

Izvor: Steve Cheese

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...