•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Malcolm D. Lee

Malcolm Lee (rođen 11. januara 1970. u USA) stupio je na scenu Holivuda hvaljenim prvencem The Best Man, koji je 1999. godine režirao prema sopstvenom scenariju. Usledili su kultni klasik Undercover Brother (2002., glume Eddie Griffin i Dave Chappelle), Roll Bounce (2005., glume Bow Wow i Meagan Good) za koji je bio nominovan za nagradu NAACP Image za režiju, Welcome Home Roscoe Jenkins (2008., glume Martin Lawrence i James Earl Jones) i Soul Men (2008., glume Samuel L. Jackson i Bernie Mac).

Malcolm D. Lee je sa 12 godina počeo da se bavi animacijom i snimanjem video i Super-8 filmova. Diplomirao je na Georgetown University i njujorškom Tisch School of the Arts, a njegov kratkometražni film Morningside Prep prikazan je na Showtime Networks 1997. godine. Lee živi u Njujorku sa suprugom i trojicom sinova.

Filmografija - režiser:
2013 The Best Man Holiday (filming)
2013 Scary MoVie
2011 Life's Poison (short)
2008 Soul Men
2008 Welcome Home, Roscoe Jenkins
2006 Everybody Hates Chris (TV series)
2005 Roll Bounce
2002 Undercover Brother
1999 The Best Man

Filmografija - scenarista:
2013 The Best Man Holiday (filming)
2008 Welcome Home, Roscoe Jenkins (written by)
1999 The Best Man (written by)

Filmografija - producent:
2013 The Best Man Holiday (producer) (filming)
2008 Welcome Home, Roscoe Jenkins (executive producer)

Podeli:



Preporucujemo

Neko će umreti da bi drugi mogli da žive
Leonardo Dikaprio će glumiti čoveka po kome je dobio ime
'Burek' otvara filmski festival Divan u Rumuniji
Žena poginula na snimanju filma 'Deadpool 2'
Selena Gomez se vraća glumi u novom filmu Woodyja Allena
Julia Roberts i Owen Wilson će nadahnuti mnoge u dirljivom...
'Karate kid' nakon 30 godina dobija nastavak
Forbes objavio listu najplaćenijih glumica
Ustanovljena nagrada 'Milorad Mandić - Manda'
Počinje 41. Festival filmskog scenarija
Margot Robbie i Domhnall Gleeson u životnoj drami o autoru...
Rani audio radovi dizajnera Dejana Kršića uskoro na...
Kineski blockbuster za dve nee delušao među 100...
Nova epizoda 'Game Of Thrones' - Zima je konačno stigla
The kiling of sacred deer (2017) - uskoro
Klovn Penivajs ponovo ledi krv u žilama
Faraž želi da glumi sebe u filmu o Brexitu
Intrigantno i jezivo - pogledajte trejler za...
Robert Pattinson potrošio stotine dolara lažnog novca...
U planu i treći nastavak 'Zone Zamfirove'
Disney raskida ugovor s Netflixom i pokreće vlastitu...
Čuvene Hičkokove 'Ptice' postaju serija
Razvode se glumci Chris Pratt i Anna Faris
Istorijska drama o kraju jedne imperije
Film 'Mama Mia! idemo ponovo' danas počeo sa snimanjem
5 razloga zbog kojih ne smete da propustite film 'Gadna...
Zavodnica Margot Robbie neprepoznatljiva u ulozi kraljice...
Kevin Spejsi i Ansel Elgort pretpremijerno u filmu 'Vozač'
Urnebesna komedija 'Mame u provodu' od 10. avgusta u...
Helen Hunt i Matthew Carnahan raskinuli nakon 16 godina veze