•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Malcolm D. Lee

Malcolm Lee (rođen 11. januara 1970. u USA) stupio je na scenu Holivuda hvaljenim prvencem The Best Man, koji je 1999. godine režirao prema sopstvenom scenariju. Usledili su kultni klasik Undercover Brother (2002., glume Eddie Griffin i Dave Chappelle), Roll Bounce (2005., glume Bow Wow i Meagan Good) za koji je bio nominovan za nagradu NAACP Image za režiju, Welcome Home Roscoe Jenkins (2008., glume Martin Lawrence i James Earl Jones) i Soul Men (2008., glume Samuel L. Jackson i Bernie Mac).

Malcolm D. Lee je sa 12 godina počeo da se bavi animacijom i snimanjem video i Super-8 filmova. Diplomirao je na Georgetown University i njujorškom Tisch School of the Arts, a njegov kratkometražni film Morningside Prep prikazan je na Showtime Networks 1997. godine. Lee živi u Njujorku sa suprugom i trojicom sinova.

Filmografija - režiser:
2013 The Best Man Holiday (filming)
2013 Scary MoVie
2011 Life's Poison (short)
2008 Soul Men
2008 Welcome Home, Roscoe Jenkins
2006 Everybody Hates Chris (TV series)
2005 Roll Bounce
2002 Undercover Brother
1999 The Best Man

Filmografija - scenarista:
2013 The Best Man Holiday (filming)
2008 Welcome Home, Roscoe Jenkins (written by)
1999 The Best Man (written by)

Filmografija - producent:
2013 The Best Man Holiday (producer) (filming)
2008 Welcome Home, Roscoe Jenkins (executive producer)

Podeli:



Preporucujemo

Objavljen prvi trailer za 'Pitch perfect 3'
U krvi Carrie Fisher pronađeni tragovi kokaina, heroina i...
Nastavak mjuzikla 'Mama mia' snimaće se na Visu
Snimanje Hellboya napokon kreće u septembru
Repertoar bioskopa Vilin grad od 22. do 28. juna
Preminuo Bogoljub Mitić Đoša
Liberal Arts (2012) (2012)
The Nut Job 2: Nutty by Nature (2017) - uskoro
The Hitman’s Bodyguard (2017) - uskoro
Creepozoids (1987) (1987)
Projekcija nagradjenog filma Gora u Domu omladine Beograda
Nocturama (2016) - uskoro
Pančevo Film Festival - Konkurs za mladi žiri
The LEGO Ninjago Movie (2017) - uskoro
Grozan ja 3 - Premijerno u bioskopu Vilin Grad
Preminuo Adam West, glumac koji se proslavio ulogom Batmana
Pogledajte kako se stvarao film 'Planeta majmuna - Rat'
Courteney Cox: Rešila sam se filera i napokon ličim na...
Preminuo režiser 'Rockyja' John Avildsen
Matthew Perry nije oduševljen idejom o snimanju novih...
Danas počinje Ravno Selo Film Festival
Lindsay Lohan se vraća na male ekrane
Cameron Diaz o razlozima povlačenja iz filmske industrije
Berlin Alexanderplatz (1980) (1980)
Vittima degli eventi (2014) (2014)
Afterimage (2016) - uskoro
Porodični dan uz animiranu avanturu 'Automobili 3' u...
'Grozan ja 3' izazvao oduševljenje publike na premijernim...
Predstavljamo mlade filmske autore: LUKA PAPIĆ, sreda 14.6.
La fille de Brest (2016) - uskoro