•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Mali šef - ljubav je bljak!

20th Century Fox i DreamWorks Animation objavili su prvi insert iz animirane komedije Mali šef koji u domaće bioskope dolazi 13. aprila

Ovaj insert je idealan za Dan zaljubljenih, Mali šef i njegov brat Tim smišljaju plan u kojem moraju da se pretvaraju da vole jedan drugog kako bi dokazali da je ljubav beskonačna sila koja može spasiti svet.
Mali šef je originalna i atraktivna komedija za sve uzraste koja nosi poruku o važnosti porodice. Priča je ispričana iz perspektive maštovitog sedmogodišnjaka Tima koji je imao savršen život sve do iznenadnog dolaska njegovog malog brata koji nosi odelo i aktovku. Tim zbog njega kreće u misiju kako bi povratio pažnju svojih roditelja, ali ubrzo shvata da njegov brat nije baš obična beba, već uspešni biznismen kome je potrebna pomoć u borbi protiv bebećih najvećih neprijatelja – kuca.Glasove pozajmljuju Srđan Timarov, Nikola Brun, Ivana Knežević, Marko Marković i Branislav Platiša, dok je rediteljka sinhronizacije Tea Puharić.Emocionalna i razigrana komedija Mali šef inspirisana je istoimenom slikovnicom koju je napisala i ilustrovala Marla Frejzi i u bioskope širom Srbije dolazi 13. aprila.
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...