•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Manhattan Murder Mystery (1993)

Komedija, misterija, drama, sve to opisuje film čiju režiju i scenario podpisuje Woody Allen, a koji takođe igra jednu od glavnih uloga.

Dajana Kiton glumi Karol Lipton, nekadašnju poslonu ženu koja je udata za Lerija Liptona.

Kerol se odrekla svoje karijere kako bi se bavila odgajanjem njihovog sina. Sin je otišao na studije a Kerol je ostala sama sa sobom. S viškom vremena, radoznala po prirodi, ona se zainteresuje za iznenadnu smrt žene iz komšiluka, na užas svog supruga Lerija koji bi radije da ignoriše citavu stvar.

Međutim, Kerol postaje opsednuta smrću komšinice... Njihova prijateljica Marsija samo doliva ulje na vatru svojim sumanutim teorijama i strategijama. Kada u priču uđe i Ted, sveže razvedeni prijatelj koji je potajno, godinama, zaljubljen u Kerol, Lari se konacno priključuje istrazi - njegova jedina motivacija je ljubomora.

Ono što sledi je mešavina detektivske istrage i urnebesne komedije koja kulminira završnicom filma kojom bi se, kažu kriticari, ponosila i gospođica Marpl.

Žanr:komedija, drama, misterija
Godina:1993
Reziser:Woody Allen
Scenario:Woody Allen
Uloge:Woody Allen, Diane Keaton, Jerry Adler
Uzrast:PG
Studio: TriStar Pictures
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:104 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu