•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Margot Robbie u filmu 'I, Tonya' glumi bivšu američku klizačicu Tonyu Harding

Australijska glumica Margot Robbie koja se proslavila ulogom u filmu "The Wolf of Wall Street" trenutno snima film "I, Tonya" u kojem glumi bivšu američku klizačicu Tonyju Harding čije se ime veže za jedan od najvećih skandala u istoriji sporta.

Tonyu Harding, koja je mogla ostati upamćena kao jedna od najboljih umetničkih klizačica svog vremena, svet pamti po napadu na Nancy Kerrigan, glavnu konkurentkinju za odlazak na Olimpijske igre, u junu 1994. godine.

Harding je uz pomoć supruga i telohranitelja organizovala napad na Nancy Kerrigan koju je napadač udario teleskop-palicom nekoliko centimetara iznad kolena. Na taj način je sprečila nastup Nancy Kerrigan i osvojila zlato koje je kasnije morala da vrati. Harding je zbog ovog skandala doživotno zabranjeno bavljenje klizanjem.

Prve fotografije Margot kao Tonye Harding već su procurile u javnost. Kako bi ličila na slavnu klizačicu Margot se malo udebljala, doterala nos, ali i naučila da kliza.

Bivšeg supruga Tonye Harding glumi Sebastian Stan, dok će Nancy Karrigan glumiti Allison Janney.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...