•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Matt Damon na premijeri Jasona Bournea u Londonu: Teže je glumiti sa 45, nego sa 29 godina

Popularni glumac Matt Damon koji se nakon devet godina vratio u Bourneov projekat, kazao je kako je uloga Jasona Bournea četvrti put bila teža od onih koje je imao kada je bio mlađi.

Holivudska zvezda stigla je u London kako bi prisustvovao premijeri filma o Jasonu Bourneu 27. jula. London je samo jedna od lokacija koja se pojavljuje u novom filmu, a među njima su Las Vegas i Grčka.

"Uzbudljivo je vratiti se kao ovaj lik kojeg mnogo volim i koji je imao veliki uticaj na moj život i karijeru. Definitivno je teže glumiti Jasona Bournea sa 45 nego sa 29 godina jer i dalje morate trčati jednako naporno. Morate se truditi da ostanete u formi i morao sam trčati često i brzo. Taj deo je bi izazovan", rekao je Damon.

Na crvenom tepihu na Leicester trgu pojaviće se uz Juliu Stiles koja je u filmu glumila Nicky Parsons i Oskarovku Aliciju Vikander koja glumi šeficu CIA-nog odeljenja za cyber Heather Lee.

Damon je poslednji put glumio Bournea 2007. godine, a sada je ponovo vratio Bournea u svet nakon Edwarda Snowdena.

"Ponovni rad sa Paulom Greengrassom je bio glavni razlog mog povratka. Uvek sam govorio da ga neću raditi bez Paula i zaista mi je drago što sam držao taj ultimatum sve ove godine. On je briljantan reditelj", rekao je Damon.

Tommy Lee Jones je u ulozi direktora CIA-e Roberta Deweya, uz Vincenta Cassela, Riza Ahmeda i Scotta Sheperda.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...