•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Max Steel (2016)

Prvi put predstavljen 1997. godine, Mattelova linija igračaka „Max Steel“ inspirisala je dve animirane serije, a sada i novu akcionu avanturu. Međutim, dok „deca ’90-ih“ mogu da osete nostalgiju kada vide svoje stare akcione figure otelovljene u likovima stvarnih ljudi, novajlijama će film koji deluje više kao propali pilot projekat za TV seriju biti dosadan.

Ben Winchell ovde ima dopadljiv nastup u ulozi Max McGratha, tinejdžera koji se sa majkom (Maria Bello) useljuje u staru kuću svog pokojnog oca, i počinje da istražuje staru tehnološku kompaniju svog oca. Što Max više kopa, to čudnije stvari počinju da se dešavaju. Ubrzo nakon toga, vidimo ga kako pretražuje „moji prsti emituju tečnu energiju“.

Film oživljava kada Max upozna Steela, malog letećeg robota-vanzemaljca sa sarkastičnim glasom Josha Brenera. Steel objašnjava ovom tinejdžeru sa novim supermoćima odakle one zapravo dolaze, pritom upadajući u povremene komične i opuštajuće situacije.

Međutim, Maxovom saradniku treba dosta vremena da se pojavi; čak i nakon toga, „Max Steel“ nikada nije uspeo da dobije zamah zbog toga što je previše zauzet time da se prikaže kao priča o poreklu. Reditelj Stewart Hendler i scenarista Christopher Yost ispunjavaju vreme u filmu lošim blagim scenama koje uključuju herojevu simpatiju (koju igra živahna Ana Villafañe, koja zaslužuje bolju ulogu) i tajanstvenog saradnika njegovog oca (Andy Garcia).

U najboljem slučaju, „Max Steel“ ima neke elemente slične „Smallville“-u i „Teen Wolf“-u, koristeći natprirodnost kao metaforu za čudnu adolescenciju. U najgorem slučaju, više liči na „Transformerse“ – produženu reklamu za igračke, koja je bučna i lako se zaboravlja.

Žanr:akcija, avantura, sf
Godina:2016
Reziser:Stewart Hendler
Scenario:Christopher Yost
Uloge:Ben Winchell, Josh Brener, Maria Bello
Uzrast:PG-13
Studio:Dolphin Entertainment, Ingenious Media, Mattel Entertainment
Zemlja:United States
Website:www.maxsteelfilm.com
Jezik:engleski
Trajanje:92 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...