•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Meet the Spartans (2008)

Junački Leonida, naoružan samo kožnim donjim rubljem i ogrtačem, predvodi otrcanu grupu od trinaest Spartanaca da bi odbranio svoju domovinu od Persijskih zavojevača (u čijim redovima su Gost Rajder, Roki Balboa, Transformerski i grbava Paris Hilton). Niko nije siguran kad Spartanci krenu na najveće ikone pop kulture!

Istorija nikada nije bila tako... histerična! Pripremite se na borbu za čast, borbu za slavu i smeh do suza dok gledate ovu komediju koja se ruga najvećim ikonama pop kulture. U filmu 'Upoznajte Spartance', tunački Leonida, naoružan samo kožnim donjim rubljem i ogrtačem, predvodi otrcanu grupu od trinaest – prebrojte ih, tačno ih je trinaest – Spartanaca da bi odbranio svoju domovinu od Persijskih zavojevača, u čijim redovima su Gost Rajder, Roki Balboa, Transformerski i grbava Paris Hilton. Nećete videti smešniji film o grčkim ratovima, čak i ako doživite da vidite 'Trista'!

Žanr:komedija, rat
Godina:2008
Reziser: Jason Friedberg, Aaron Seltzer
Scenario:Jason Friedberg, Aaron Seltzer
Uloge: Sean Maguire, Kevin Sorbo, Carmen Electra
Uzrast:PG-13
Studio: New Regency Pictures
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:86 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...