•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Megiddo: The Omega Code 2 (2001)

Meggido: The Omega Code 2 američki je naučno-fantastični film iz 2001. godine koji je nastavak filma Meggido: The Omega Code iz 1999. godine. Film je režirao Brian Trenchard-Smith, prema scenariju Johna Fasana i Stephana Blinna. Muziku za film komponovao je Peter Bernstein. Glavne uloge igraju Michael York, Michael Biehn i Diane Venora. Malenu ulogu u filmu ima tada dvadesetogodišnji i relativno nepoznati glumac, danas tinejdžerska zvezda, Chad Michael Murray.

Stone i David Alexander braća su i sinovi uglednog političara. Ali, Stone je zapravo Sotona u ljudskom obliku. Mlađi brat, David, divi se Stoneu i smatra ga svojim uzorom. Obojica, sledeći očeve stope, postaju političari. Za razliku od Stonea, David ne teži svetskoj dominaciji. Naposletku, Stone postaje kancelar Evropske Unije i tako polako zavlada celim svetom. Kada njegove namere postaju očite, jedini koji ga može sprečiti je njegov mlađi brat David, sada predsednik SAD-a, i Stoneova žena Gabriella, bivša Davidova velika ljubav.

Film je dobio loše kritike od filmskih kritičara, a i publika nije bila preterano oduševljena.

Žanr:triler, fantazija
Godina:2001
Reziser:Brian Trenchard-Smith
Scenario:Stephan Blinn, Hollis Barton
Uloge:Michael York, Michael Biehn, Joseph Makkar
Uzrast:PG-13
Award:1 nominacija
Box office:6M USD
Studio:Code Productions, Gener8Xion Entertainment, Infinity Omnimedia
Zemlja:United States
Website:www.8x.com/films/megiddo/
Jezik:Engleski
Trajanje:104 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu