•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Melissa Rivers nasledila 100 miliona dolara od majke Joan Rivers

Nakon smrti popularne komičarke Joan Rivers, najveći deo nasledstva dobila je njena ćerka Melissa, koja je s majkom bila u izuzetno dobrim odnosima.

Joan i Melissa zajedno su učestvovale u Trumpovom showu "Celebrity Apprentice" i radile na emisiji "Fashion Police", a i privatno su provodile mnogo vremena zajedno.

Kći slavne Joan tako je nasledila 75 miliona dolara u gotovini i stan u New Yorku vredan čak 35 miliona dolara, izveštava Us Weekly.

U luksuzni stan Melissa se navodno privremeno preselila odmah nakon Joanine smrti, jer u njemu oseća bliskost s majkom, a s njom se doselio i njen trinaestogodišnji sin Cooper za kojeg se baka takođe dobro pobrinula putem testamenta.

Stan od 5200 kvadrata opremljen je luksuznim nameštajem i detaljima od zlata, a ima 4 spavaće sobe i 5 kupaonica. Za dizajn je bio zadužen Horace Trumbauer koji se pobrinuo za luksuzni ugođaj u francuskom stilu.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu