•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Men’s night u bioskopima Cineplexx uz nastavak najboljeg filmskog serijala svih vremena

Pogledajte najnovije poglavlje najpopularnijeg filmskog serijala svih vremena, „Paklene ulice 8" u okviru Men's night događaja koji se održava 20. aprila u bioskopima Cineplexx Niš i Cineplexx Kragujevac Plaza na projekciji u 20 časova, i u bioskopima Cineplexx UŠĆE Shopping Center i Cineplexx Delta City sa početkom od 20:30 časova. Karte za ovaj akcioni spektakl su uveliko u prodaji.

Sve predstavnike jačeg pola očekuje na poklon primerak magazina Autobild uz svaku kupljenu ulaznicu, dok će Red Bull svakom posetiocu dati krila pre prikazivanja čuvenog nastavka akcionog paklenog filma. Adidas, Converse i DM drogerije će obradovati najsrećnije ljubitelje brze vožnje, dok će sve posetioce bioskopa Cineplexx UŠĆE Shopping center, Delta City i Kragujevac Plaza Converse nagraditi i sa poklon vaučerom.

Posle "Paklenih ulica 7", iz 2015. godine, jednog od filmova koji su najbrže u istoriji zaradili milijardu dolara na svetskim blagajnama i šestog po redu najvećeg svetskog filma svih vremena, stiže najnovije poglavlje jedne od najpopularnijih i najdugovečnijih filmskih serijala svih vremena "Paklene ulice 8". Od obala Kube i ulica Njujorka, preko ledenih ravnica kod Barencevog mora, naša elitna jedinica će preći ceo svet ne bi li sprečila anarhistu da pokrene haos na svetskoj sceni....i vratila kući čoveka koji je od njih napravio porodicu.

U filmu, Vinu Dizelu se pridružuju zvezde iz prethodnih delova: Dvejn Džonson, Džejson Stetam, Mišel Rodrigez, Tajris Gibson, Kris „Ludakrisa" Bridžis, Natali Emanuel, Elsa Pataki i Kurt Rasel. Po prvi put se u serijalu pojavljuju Šarliz Teron, Skot Istvud i oskarovka Helen Miren.

Film se nalazi u distribuciji Taramount filma.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...