•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Meryl Streep optužila Karla Lagerfelda da joj je upropastio dodelu Oscara

Na izjavu dizajnera Karla Lagerfelda da glumica Meryl Streep na ovogodišnjoj dodeli Oscara neće nositi Chanel, jer će joj neki drugi brend platiti da nosi njihovu haljinu reagovala je i slavna glumica.

Lagerfeldova izjava za časopis Women's Wear Daily bila je naslovnica magazina širom sveta. Slavna glumica je odbacila Karlove optužbe da će nositi nečiju haljinu za novac i optužila ga da joj je upropastio veče Oscara.

"Priča je prenesena širom sveta i nastavlja širom sveta zasenjivati moju rekordnu 20. nominaciju za Oscara. Ta priča je nadmašila tu čast u očima medija, kolega i publike", navela je Streep u saopštenju.

Nedugo zatim, Chanel se oglasio saopštenjem potvrdivši njene reči.

"Kada su nam javili da je Meryl Streep izabrala drugog dizajnera nisu naveli nikakav razlog za to. Chanel želi izraziti svoje trajno i dubko poštovanje prema Meryl Streep", navodi se u službenoj Chanelovoj izjavi.

Međutim, Streep je odbacila Karlovo izvinjenje.

"Generička izjava gospodina Lagerfelda nije bila izvinjenje", rekla je Streep koja je 20. put nominovana za Oscara.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...