•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Messi, od 5. februara u bioskopima

Jedan od najboljih fudbalera u istoriji te igre, Lionel Mesi dobio je film o sebi. Reditelj Aleks de la Iglesija preneo je na veliko platno priču o četvorostrukom dobitniku Zlatne lopte i njegovom životnom putu od rodne Argentine do svetskih visina. Fimska priča o fudbalskom igaču koji je obeležio XXI vek ,,Mesi” stiže u bioskope od 5. februara.

Postalo je jasno da je on Maradona našeg vremena već na kućnom snimku koji prikazuje šestogodišnjeg Mesija koji igra fudbal sa starijim momcima, na kome dribla njih trojicu, dobacuje loptu na teren, čeka trenutak, priprema se, šutira i postiže gol. Lionel Mesi kao da je rođen sa fudbalskom loptom.

Stidljiv dečko iz siromašnog grada Rosaria, je zahvaljujući svojoj baki, kojoj šalje poljupce na nebu nakon svakog gola, dobio podršku da prati svoj san do kraja. Uprkos lečenju hormonimAa rasta, kako bi dostigao normalnu visinu, Mesi je postao najveći od svih – ali je ostao i dalje skroman i povučen. Te njegove osobine se mogu uzeti kao objašnjenje njegove ogromne popularnosti. Za Mesija kažu da je on čak brz i na usporenom snimku!

Film ,,Mesi” je režirao čuveni španski reditelj Aleks de la Iglesia, koji je inače poznatiji po modernim horor filmovima kao i filmovima fantastike: ,,Ako ga poredimo sa Kristijanom Ronaldom, koji je šarmantan, zgodan momak i koji uživa u svoj svojoj slavi i glamuroznom životu zvezde, videćemo jednog potpuno različitog čoveka. Mesi nije takav. Jedino što on želi je da igra fudbal i to je jezik kojim on govori. A upravo je to ono što me je motivisalo i zbog čega sam želeo da napravim film o njemu.”

Bez obzira da li ste ljubitelj FK Barselona ili samo volite priče o ljudima koji su dobri u onome što rade, film ,,Messi” vas neće ostaviti ravnodušnim.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...