•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Milan Vasić

Milan Vasić (Kosovska Kamenica, 31. januar 1979) je srpski glumac.

Rođen je u mestu Ropotovo u blizini Kosovske Kamenice. Upisao je pozorišnu akademiju u Prištini u klasi profesora Svetozara Rapajića , a diplomirao je u Vranju. Popularnost je stekao u filmu “Konji vrani” Ljubiše Samardžića, a kasnije u seriji “Ono naše što nekad bejaše”. U seriji “Ranjeni orao”, je glumio lik Maše. Najveću popularnost je stekao u seriji “Jesen stiže, dunjo moja”. 2005. godine dnevni list “Politika” je Milana predstavila kao ličnost koja je obeležila tu godinu. Pre nego što je počeo da se bavi glumom profesionalno je igrao fudbal u Kosovskoj Kamenici, a u srednjoj školi je trenirao rukomet. Takođe je 5 godina igrao u folklornom ansamblu. Zaposlen je u Prištinskom pozorištu.

Filmografija glumca Milana Vasića:

2000.-te

2007. Konji vrani Sava Lađarski

2007. Ono naše što nekad bejaše Ljubivoje Micković

2008. Bledi Mesec Sava Lađarski

2008. Ranjeni orao

2009. Jesen stiže, dunjo moja Sava Lađarski

2009-2010. Greh njene majke Mitko

2010.-te

2010. Miris kiše na Balkanu Danijel Papo

2010-2011. Bela Lađa 3 Janićije

2011. Pevaj, brate! Uroš U-Džejl Džemić

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...