•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Monografija Gopodin mangup među najčitanijim knjigama u poslednja dva meseca

Umetnička biografija o Draganu Nikoliću, jednom od najvoljenijih glumaca na ovim prostorima i dalje se nalazi na Laguninoj listi najčitanijih izdanja. Veliko interesovanje čitalaca i pozitivne kritike stručne javnosti i kritičara najbolja su potvrda da se između prepoznatljivih korica nalaze vredne priče i sećanja iz života i blistave karijere ovog legendarnog glumca. To potvrđuje i činjenica da je uveliko u prodaji drugo izdanje koje je izašlo iz štampe u rekordnom roku, samo mesec dana nakon svečane promocije monografije Gospodin Mangup.

Velika imena se dugo pamte. Gagino će, zahvaljujući njegovim maestralnim ulogama, svedočanstvima brojnih eminentnih autora, kritičara, reditelja i akademika, kao i Grand kafi, još dugo ostati utkano u sećanje svima onima koji su ga voleli, poznavali i poštovali.

Prva monografija o Draganu Nikoliću, predstavljena je početkom marta u njegovom matičnom pozorištu uz prisustvo mnogobrojnih Draganovih prijatelja, poznatih glumaca, novinara i poštovaoca njegovog umetničkog dela. Monografija je nastala na incijativu Grand kafe i u dogovoru sa njegovom suprugom, proslavljenom glumicom Milenom Dravić, i predstavlja jedinstveno svedočanstvo o glumačkoj i moralnoj veličini najvećeg šarmera i omiljenog glumca uz čije su uloge odrastale generacije.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...