•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Musical Chairs (2011)

“Musical Chairs” je plesni film rediteljke Susan Seidelman, u kome naslovne uloge tumače: Leah Pipes, E.J. Bonilla, Auti Angel i Priscilla Lopez. Pre svoje premijere 23. marta 2012. godine, film je bio prikazan na nekoliko festivala u 2011. godini.

Ovo je romantična priča o dvoje Njujorčana Armando-a Ortiz-a iz Bronx-a i Mia-e Franklin, iz Upper East Side-a, koja govori o tome kako su njih dvoje “prošli” kroz njihovu ljubav za balskim plesom Mia je prelepa profesionalna igračica, dok Armando radi u plesnom studiju na Manhattan-u u zamenu za časove plesa i sanja o tome da će igrati sa Mia-om. Ali, onda dolazi do tragične nesreće koja menja Mia-in život. Armando se, zajedno sa grupom ljudi različitih rasa, trudi iz sveg srca da pomogne Mia-i da prevaziđe svoje bolne nove izazove i još jednom zaigra.

Ovo je zaista dirljiv film, koji vas neće ostaviti ravnodušnima.

Žanr:drama, romansa
Godina:2011
Reziser:Susan Seidelman
Scenario:Marty Madden
Uloge:Leah Pipes, E.J. Bonilla,Priscilla Lopez
Uzrast:PG-13
Studio:Dream Dance Films
Zemlja:United States
Website:www.musicalchairsthefilm.com/
Jezik:engleski
Trajanje:102 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...