•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Na venčanju Georgea Clooneyja i Amal Alamuddin pevaće slavni Andrea Bocelli

George Clooney i njegova verenica Amal Alamuddin trebali bi se venčati 27. septembra. Na venčanju Georgea Clooneyja i Amal Alamuddin pevaće slavni Andrea Bocelli

Odavno je već poznato da će ovaj par sudbonosno da izgovoriti u Italiji, a sad su se počeli otkrivati i novi detalji.

Kako prenosi Glamour, biće to malo i intimno venčanje, sa svega 60 gostiju, koje će zabavljati slavni Andrea Bocelli, koji je pevao i na venčanju Kim i Kanyea.

Mladina venčana kuma biće njena mlađa sestra Tala, dok je George za kuma odabrao prijatelja Randea Gerbera, poznatijeg kao supruga supermodela Cindy Crawford, s kojim vredno radi na vlastitoj tekili "Casamigos", koju planira i poslužiti gostima na venčanju.

Raskošno venčanje platiće mladini roditelji Ramzi i Baria, s obzirom da su insistirali na tome zbog tradicije, iako se šuška kako im nije drago što će im upravo George postati zet.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...