•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nagradna igra: bioskop Vilin Grad & Prolog.rs

Džejson i Džuli (Adam Scott i Jennifer Westfeldt) su trideset-i-nešto-godišnji samci sa Menhetna. Najbolji su prijatelji još od studentskih dana, žive u istoj zgradi, veruju jedno drugom i - nisu nimalo međusobno privlačni.

Na početku filma sastaju se u šik restoranu u centru grada sa najbližim prijateljima - dva venčana para. To su zabavni i iskreni Lesli i Aleks (Maya Rudolph i Chris O' Dowd) i seksi Ben i Misi (Jon Hamm i Kristen Wiig) koji se brzinski poševe u wc-u restorana kad Džuli i Džejson stignu u restoran. Na ponašanje nevaspitane dece za stolom do njihovog Džejson i Džuli primete kako nije pristojno dovoditi decu na tako sofisticirano mesto. Ali, baš tada im Lesli saopštava da je trudna. Džuli i Džejson se postide pa od srca čestitaju svojim prijateljima, prvim koji će dobiti dete. Lesli i Aleks ih uveravaju da nikad ne bi doveli decu u šminkerski restoran, da će biti cool roditelji i da se ništa neće promeniti.

U saradnji sa bioskopom "Vilin grad" obezbedili smo Vam po 2x2 karate za bioskopsku projekciju za subotu u 16:20 (dobitnici nagrada se trebaju javiti u bioskopu pola sata pre same projekcije sa važećim ličnim dokumentima).

Da bi ste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da popunite Vaše podatke i da napišete ime filma koji ste zadnji pogledali u bioskopu.

Imena dobitnika objavićemo na našoj FaceBook stranici u petak posle 16h.

Vaše ime i prezime *
E-mail *
Adresa ili telefon *
Odgovor *:
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...