•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Najavljen novi 'Fantastic Four' film

Nezadovoljni scenarijem novog Fantastic Four filma, iz 20th Century Fox-a su zaposlili Simona Kinberga, scenaristu i producenta novog filma iz serijala X-Men, kako bi ga prepravio i napravio prihvatljivim.

Fox punom parom radi na projektu i uskoro planiraju da održe audiciju na kojoj će odabrati glavne glumce. Elizabeth Olsen i Allison Williams se već duže vremena vežu uz projekat, a sada su im se pridružuju i neki novi glumci iz popularnih serija poput Game of Thrones i House of Cards.

Kit Harington, Jack O’Connell i Miles Teller se spominju kao potencijalni kandidati za ulogu Reeda Richardsa - Mr. Fantastic, dok se Saoirse Ronan, Kate Mara i Margot Robbie spominju kao kandidatkinje za ulogu Sue Storm - Invisible Girl. Glasine o tome da se pregovara s Tellerom oko uloge kruže već neko vreme, ali reditelj Josh Trank ih je nedavno opovrgnuo, što čini zanimljivim činjenicu da je njegovo ime na listi.

Michael B. Jordan je za sada jedino ime koje se spominje vezano za ulogu Johnnyja Storma - Human Torch. Problem koji bi se mogao javiti kod nekih od spomenutih glumaca je preklapanje u rasporedu. Snimanje The Fantastic Four filma bi trebalo početi u prvom tromesečju 2014., što bi moglo predstavljati problem O’Connellu koji je dobio glavnu ulogu u istorijskoj drami Unbroken koju će režirati Angeline Jolie, a koja započinje sa snimanjem krajem godine. Takođe, Ronan je nedavno priznala da je bila na audiciji za ulogu u novome nastavku Star Wars franšize koja takođe počinje sa snimanjem početkom 2014. godine. Harington problema nema jer snimanje pete sezone Igre prestola počinje tek u julu sledeće godine.

Kandidati za ulogu Bena Grimma - The Thing i glavnog negativca još uvek nisu poznati.

Film bi trebao da ima svoju premijeru 6. marta 2015. godine i do tada će sigurno biti joše nekih promena u glumačkoj postavi.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...