•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Najlošiji ljubavnici Hollywooda?

Nema ništa gore nego da bivši ili bivša o vama priča da ste loši u krevetu. Imate priliku da vidite listu poznatih kojima se dogodilo upravo to.

1. Hugh Hefner
Kendra Wilkinson i Izabella St. James rekle su za njega da je loš u krevetu. Kendra je u svojoj knjizi njihovo seksualno iskustvo opisala kao "jednominutnu vožnju", dok je Izabella u svojim memoarima rekla da se veoma razočarala.
- Jako me zanimalo iskustvo kralja "Playboy" carstva. Mislila sam da on zna sve o tome. Ali on je samo ležao kao mrtva riba. Kako je uspeo da izgradi celo svoje carstvo i bude tako loš u krevetu. Prodaje maglu ljudima - rekla je Izabella.

2. Colin Farrell
Za njega se takođe priča da je loš ljubavnik. Anjelica Jeromy, dadilja Woody Allena rekla je za Colina da je nikako nije mogao zadovoljiti.
- Imala sam bezbroj lažnih orgazama samo da bi on zadržao svoje dostojanstvo. O njemu se priča da je bog seksa i da je spavao sa bezbroj žena. Ali ako neko mene pita, ja bih rekla da mu je to bio prvi put. Jednom je sve bilo gotovo za 10 sekundi jer je on želeo što pre da ode na spavanje - opisala je ona svoje iskustvo.

3. "50 Cent"
Na našoj listi našao se još jedan muškarac za kojeg se priča da nema baš neke tehnike u krevetu.
Detalje je otkrila jedna egzotična plesačica koja je rekla da ga je u jednom trenutku pitala: 'Hoćemo li se seksati ili ćemo samo razgovarati? Dama je otkrila i centimetre "50 Centa" o kojima kaže da baš i nije bila oduševljena. Njoj je naime smetalo to što joj je pevač rekao da mu je stalo do nje i što se ponašao kao dečak od 14 godina.
- Sa njegovih 15 centimetara sam se pitala što da radim uopšte. Na lestvici od 1 do 10 bih mu dala 3. Verovatno je zaslužio i manje, ali mu dajem plus jer je bio pun poštovanja - objasnila je ona.

4. Enrique Iglesias
I Enrique se našao na popisu loših ljubavnika nakon svoje veze s Anom Kurnjikovom. Pevač je otkrio javnosti da je jedina stvar koju bi promenio na svom telu njegov penis jer je premalen. Ana je sve skupa komentarisala rečima: "Ni to ne bi promenilo ništa".
Nije sasvim jasno da li je govorila o njihovoj vezi ili činjenici da je Enrique tako loš u krevetu da ni veći penis ne bi napravo dobrog ljubavnika od njega.

5. Maria Šarapova
Adam Levine jednom je progovorio o seksualnom životu slavne teniserke. Kasnije je porekao da je tako nešto uopšte izgovorio.
- Ne mogu vam opisati koliko je loša. Mislio sam da će, kao što to radi na terenu, biti malo strastvenija u krevetu, ali ona samo leži na krevetu kao mrtva žaba. Čak me je znala opomenuti da joj ometam koncentraciju - rekao je Adam.

6. Paris Hilton
Nakon što je prekinuo vezu sa kontroverznom milionerkom, pevač grupe "Backstreet Boys" Nick Carter počeo je da "olajava" bivšu ljubavnicu u tabloidima.
26-godišnji Nick tvrdi da, uprkos čuvenom kućnom porniću, godinu dana mlađa Paris uopšte ne voli seks. Otkriva da je često "šlogirana" od droge i pića kako bi stekla samopouzdanje u krevetu, ali u njemu je ona "prava katastrofa".

Website:vijesti.ba
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...