•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Najveći porodični spektakl - Disney on Ice ponovo u Beogradu

Od danas, 22. juna, u prodaji su karte za najveći i najbolji svetski spektakl na ledu – Disney On Ice – sa predstavom "Čarobna kraljevstva"!
Nakon četiri godine Disney On Ice i Feld Entertainment ponovo će oživeti i predstaviti nam četiri divne Diznijeve priče u kojima će uživati publika svih uzrasta!
Ovaj šou održaće se od 13. do 15. oktobra u beogradskoj Kombank Areni.

Glavni likovi predstave Čarobna kraljevstva su omiljeni akteri najgledanijeg animiranog filma svih vremena, "Zaleđeno kraljevstvo" ("Frozen"), likovi iz "Automobila" ("Cars"), "Priče o Igračkama" ("Toy Story") i "Male sirene" ("The Little Mermaid"). Na veliku radost svih mališana i njihovih roditelja u Beograd nam dolaze sestre Ana i Elza i sneško Olaf iz filma "Zaleđeno kraljevstvo", Munja Mekvin, Šleper Vukša i ostali drugari iz filma "Automobili", ali i legendarni likovi Miki Maus, Paja Patak, Šilja i mnogi, mnogi drugi.

Publika će uz "Čarobna kraljevstva" zakoračiti u fantastičan i bajkovit zimski svet Arendela sa princezama Anom i Elzom iz filma "Zaleđeno kraljevstvo" i gledati kako se njihovi omiljeni junaci filma "Automobili" sele na led Kombank Arene. Za sve ljubitelje nezaboravnih filmova "Priče o igračkama", "Mala sirena" i drugih klasika, "Čarobna kraljevstva" povezuju svevremene Diznijeve klasike sa novim, modernim pričama, u celinu punu akcije i magije.

Karte za ovaj jedinstveni porodični provod mogu se kupiti putem prodajne mreže Eventima (blagajna Kombank Arene, Bilet centar, blagajna Doma omladine, knjižare Delfi, Ušće Shopping Center) kao i elektronskim putem, preko sajta www.eventim.rs.
Informacije o prodaji grupnih karata (50 i više) možete dobiti pozivom na telefon +381 11 3340 410 ili na info@taramountfilm.com.

Važno obaveštenje: Cene ulaznica za predstavu 13. oktobra su značajno niže u odnosu na cene ulaznica za preostale predstave!

I to nije sve!!!
U periodu od 22. juna do 21. jula imaćete jedinstvenu priliku da kupite ulaznice sa 15% popusta za sve predstave i skoro sve kategorije, tako da ćete ulaznice moći da nabavite već od 850 dinara!

Budite brzi, iskoristite jedinstvenu priliku da po najpovoljnijim cenama obezbedite svoje karte za zabavu koju ćete vi i vaši najmlađi pamtiti celog života!

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...