•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ne dozvoljava mu supruga: Jamie Dornan neće glumiti u nastavku filma '50 nijansi Sivo'

Nakon što mu je supruga rekla da se ne oseća baš ugodno u momentima kada on sa svojom kolegenicom snima žestoke snimke seksa Jamie Dornan se udaljio od popularnog filmskog projekta "50 nijansi Sivo" koji bi trebao da ima još svoja dva nastavka.

Film "Pedeset nijansi Sivo" poslednjih dana prate glasine da glavni glumac neće nastaviti svoju ulogu kao Christian Grey iako se od irskog glumca očekivalo da nastavi svoju ulogu misterioznog biznismena u filmovima "Pedeset nijansi mračnije" i "Pedeset nijansi oslobođeni", drugom i trećem delu poznate trilogije britanske književnice E.L. James.

Ali ova odluka još nije definitivna iako je Jamie medijima potvrdio da njegova supruga Amelia Warner nije pogledala film koji ruši sve rekorde gledanosti.

Međutim, špekuliše se i da je došlo sukoba autorke knjiga prema kojima se snima film i glavnog režisera koji želi da odstupi od ovoga projekta.

Iako vest još uvek nije potvrđena, fanovi su već preplavili društvene mreže komentarima, u kojima su izrazili svoju tugu i negodovanje najnovijim glasinama.

Šta će se na koncu dogoditi, ostaje da se vidi.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...