•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ne dva, već četiri nova „Avatara“!

Od kada je prestao da se daje u bioskopima, obožavaoci „Avatara“ željno iščekuju nastavak. Iako svi znaju da se Džejms Kameron ne može požuriti, svima je već postalo čudno da ni posle sedam godina nema čvrstih garancija kada će se nastavak pojaviti. Kameron, međutim, tvrdi da će se to desiti 2018. kao i da će sveukupno snimiti četiri nastavka!

Uprkos tome što svi znaju da Kameron nikada ne govori ono što neće ispuniti, četiri nastavka zaista zvuče kao pomalo nestvarna ambicija. Ipak, i studio “20th Century Fox” je potvrdio istu informaciju.

Kameron je na „Sinemakonu“ istakao da marljivo radi na novim scenarijima sa svojim timom, kao i da su u jednom trenutku shvatili da imaju previše priče da bi sve stalo u jedan ili dva filma.

Slavni režiser je objasnio da će svi filmovi biti samostalne priče, ali da će ipak činiti jednu smislenu celinu kada budu završeni.

Avatar 2 će se, prema Kameronovim najavama, u bioskopima pojaviti 2018. godine.

Website:rts.rs
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....