•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Neverovatno sablasna atmosfera 'Crimson Peaka'

Napeti triler, odnosno film strave Crimson Peak, reditelja Guillerma del Tora napokon je ugledao svetlo dana. Trailer koji nesumnjivo prikazuje film u svom svojem sjaju, odnosno tami jer je atmosfera filma poprilično tmurna, odaje sve one kvalitete zbog kojih volimo upečatljiv stil Guillerma del Tora.

Radnja filma se odvija u sablasnoj staroj kući u kojoj stanuje čudan par - brat i sestra Sir Thomas Sharpe i Lady Lucille Sharpe. U impresivan enterijer velebne i stare kuće na severu Engleske dolazi mlada spisateljica Edith Cushing nakon udaje za Thomasa. Uz upozorenje čuvaj se Crimson Peaka, otkrićemo sablasne tajne 19-vekovne Cumbrije.

Sam Guillermo del Toro je uz režiranje i napisao scenario filma. Glavne uloge su preuzeli Mia Wasikowska, Tom Hiddleston, Jessica Chastain i Charlie Hunnam.

Crimson Peak će imati svoju svetsku premijeru u oktobru ove godine.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...