•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nicolas Cage ne želi više da glumi u akcionim filmovima

Glumac Nicolas Cage, u poslednje vreme često kritikovan zbog svojih uloga, izjavio je kako nimalo ne žali za svojim angažmanima. Naime, ističe kako se nimalo ne srami svojih uloga u akcionim filmovima. U nedavnom intervjuu, kazao je kako je prošle decenije gotovo uspeo dati smisao svom eksperimentisanju sa ulogama i žanrovima.

- Sve uloge koje sam tumačio u poslednje vreme odradio sam zato jer sam većinom glumio u akcionim filmovima. Razlog zašto sam to učinio je jer su mi ljudi rekli da nisam nikakav akcioni junak i da to jednostavno prešvrljam. A ono što ste imali prilike da vidite je bio glumac koji pokušava da bude akcioni junak, odnosno glumac koji pokušava pronaći interesantan lik za sebe - objasnio je 50-godišnji oskarovac koji kaže kako se sada želi fokusirati na drame.

- Sada sam u procesu obnavljanja. Želim se vratiti svojim korenima, dakle inspirativnim dramama, takvim likovima. Zbog svega toga sam i uzeo godinu dana pauze da promislim o svemu, krenem u neke drugačije sfere, neke projekte u kojima mi može poslužiti moje životno iskustvo, uspomene i emocije - nastavlja glumac koga možemo videti u drami “Joe” reditelja Davida Gordona Greena, adaptaciji istoimenog romana iz 1991. godine.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....