•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nicolas Cage u pregovorima za ulogu u filmu 'Men With No Fear'

Nicolas Cage je trenutno u početnoj fazi pregovora za učestvovanje u filmu 'Men With No Fear' koji će režirati Paco Cabezas, koji takođe potpisuje i scenario za film. Film će producirati Bryan Singer i Jason Taylor.

Film donosi priču o Martyju, koji je nedavno odslužio kaznu nakon što mu je njegov bivši šef Frank, sitni lokalni kriminalac, prebacio krivicu. Dok je Marty bio u zatvoru, Frank je postao krupna riba, nemilosrdni narko boss. Ali istovremeno je uzeo Martyjevog sina pod svoje i odgojio ga kao svog vlastitog. Međutim Marty se vratio na ulicu i spreman je na osvetu.

Ukoliko Nicolas Cage pristane na ulogu u ovom filmu, ovo neće biti prva njegova saradnja sa Cabezasom. Akciono-kriminalistički triler Tokarev u kojem Cage glumi glavnu ulogu, a Cabezas drži rediteljsku palicu, prvi je projekt koji su zajedno radili. Film Tokarev svetlo dana ugledaće u toku ove godine.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...