•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nightmare Castle (Amanti d'oltretomba) (1965)

Amanti d'oltretomba (srp. Ljubavnici iz zagrobnog života) je italijanski gotički horor iz 1965. godine. U dvostrukoj glavnoj ulozi je engleska glumica Barbara Stil.

Poremećeni naučnik zatiče svoju ženu Muriju u naručju porodičnog doktora. Reši da im se osveti tako što ih zarobi i u svojoj laboratoriji nad njima sprovede svoje grozomorne eksperimente. Međutim, umirući, supruga mu obećava da ga nikad neće ostaviti na miru. Kako bi sakrio njenu smrt, on pronalazi devojku koja je fizički potpuno ista kao ubijena. Murija održava obećanje i otežava život u zamku zaposedajući naučnikovu novu ženu. Sve se dodatno zakomplikuje kada u kuću dođe psihijatar, koji se zaljubljuje u mladu devojku. Ubrzo otkrivaju da su na meti ljubomornog muža, i da se istorija ponavlja.

Engleski naziv filma nema veze sa originalnim – preveden je kao Nightmare Castle (Zamak košmara).

Žanr:horor
Godina:1965
Reziser:Mario Caiano
Scenario:Mario Caiano
Uloge:Barbara Steele, Paul Muller, Helga Liné
Uzrast:NR
Studio: Cinematografica Emmeci
Zemlja:Italija
Jezik:Italijanski
Trajanje:101 minut
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu