•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nina Dobrev odlazi iz serije 'The Vampire Diaries'

Nakon 6. sezona, zvezda serije "The Vampire Diaries", Nina Dobrev povlači se iz te popularne tv serije. Dvadesetšestogodišnja Nina je objavila kako više neće da glumi Elenu Gilbert i kako je došlo vreme za nove projekte.

Osim Nine, iz serije se povlači i zgodni glumac Michael Trevino, ali producenti kažu kako nema mesta panici jer će se serija nastaviti i bez njih.

I pre vijesti o odlasku ovih dvoje glumaca, kuća CW najavila je kako će se snimati 7. sezona ove popularne serije, a producenti tvrde kako se vesele novim izazovima koji uključuju smišljanje zapleta bez Nine i Michaela.

- Veselimo se ludom izazovu smišljanja priča o braći Salvatore i vrlo popualrnom ostatku ekipe - izjavila je Julie Plec, izvrpna producentica za Hollywood Life.

S obožavateljima se Nina oprostila na Instagramu objavivši fotografiju na kojoj grli Julie te napisavši uz nju podužu poruku u kojoj objašnjava kako je upravo imala oproštajnu zabavu s producentima i ekipom sa snimanja te kako je uživala u ulozi Elene Gilbert.

- Još nas očekuje puno toga pre nego završimo snimanje, a ja vam obećavam da ćete čuti sve o mojim iskustvima u idućih nekoliko meseci. Do tada vas pozivam da uskočite u voz smrti koji se zove život Elene Gilbert i pomognete mi da joj odam počast i oprostim se od nje... - napisala je Nina svojim fanovima.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...