•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Niški srednjoškolci snimaju seriju

Da ne moramo da brinemo o budućnosti srpske glumačke i rediteljske scene dokazuju nam fotografije sa snimanja tinejdžerske serije u Nišu.

Na seriji radi ekipa entuzijasta, većinom srednjoškolaca, koji su uspeli da u naselju Durlan stvore kreativnu sredinu u kojoj dolazi do razmene iskustva i energije, što rezultira veoma zanimljivim video radovima.

Oduvek sam želeo da snimam klipove, da montiram, da pravim specijalne efekte i sve što je potrebno kako bi se napravila dobra serija. U početku je to bila samo poznata dečija igra “kamaj, kamaj”, koju sam igrao sa svojim drugarima iz naselja, a danas je to predmet mog profesionalnog interesovanja. – kaže Đorđe Petrović, jedan od protagonista serije.

Stvorili smo autentične likove iz naše sredine, koji će biti zaština lica i u nastavku snimanja naših serija. Hteli smo pre svega da čitava radnja serije bude prihvatljiva našim vršnjacima i nadamo se da smo u tome uspeli. Često se dešava da u toku snimanja dobijemo neke nove ideje koje odmah budu prihvaćene i snimljene. – dodaju glumci Milica Krstić, Nemanja Krstić, Aleksa Novaković, Manuel Osmanović i Vladan Bošković koji potpisuju prve kadrove serije koja će uskoro imati premijeru na Jutjub kanalu „Naissus Digital“.

Nadamo se da će pozitivna energija oko umetničkog stvaralaštva ove mlade ekipe trajati dugo i biti podsticaj filmskim producentima da njihove serije budu prikazane i na festivalima širom Srbije.

Website:radiobanker.rs
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....