•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Novi 'Resident evil' stiže početkom sledeće godine u bioskope

U januraru sledeće godine u bioskope stiže poslednji deo filmskog serijala koga smo pratili punih 15 godina na bioskopskim platnima širom sveta: RESIDENT EVIL: KONAČNO POGLAVLJE.

Reč je o šestom nastavku popularnog serijala snimljenog prema istoimenoj video igri koja se prvi put pojavila 1996. godine, a koja je od tada doživela pravu eksploziju ne samo u svetu video igara, već i na ostalim medijima uključujući niz filmova, animiranih serijala, stripova, knjiga i novela.

Glavnu ulogu u svih šest filmskih nastavaka tumači prekrasna Milla Jovovich čiji će se lik Alice u poslednjem poglavlju serijala konačno obračunati sa zlokobnom korporacijom Umbrella. Ovim putem predstavljamo vam prvu bioskopsku najavu za ovaj horor hit koga u bioskopima očekujemo sredinom januara 2017. godine!

Radnja filma RESIDENT EVIL: KONAČNO POGLAVLJE nastavlja se tačno tamo gde je prethodni film "Resident Evil: Osveta" završio. Alice (Jovovich) jedina je preživela nakon poslednjeg okršaja ljudi protiv živih mrtvaca. Odlučna jednom zauvek da zaustavi i u potpunosti uništiti korporaciju Umbrella, Alice se vraća u Raccoon City – mesto gde je njena noćna mora i počela. I dok zlokobna korporacija okuplja sve svoje snage za konačni udarac ostatku preživelih nakon apokalipse, Alice će morati da skupi svu svoju snagu kako bi se oduprla zlu koje preti da uništi čitavu planetu...

Filmski serijal Resident Evil do sada je na svetskim bioskopskim blagajnama zaradio preko milijardu dolara što ga čini jednim od najprofitabilnijih serijala u istoriji. Sudeći prema prvoj bioskopskoj najavi sigurno je da nas očekuje nova doza fantastičnog spektakla prepunog adrenalinske akcije i vrhunskih specijalnih efekata uz uvek raspoloženu Millu Jovovich.

Uz Millu u ostalim ulogama pojavljuju se Ali Larter, Shawn Roberts, Ruby Rose, William Levy i Iain Glen. Film je režirao obožavateljima franšize već dobro poznati Paul W. S. Anderson (reditelj prvog filma "Resident Evil", ali takođe reditelj hitova "Alien protiv Predatora", "Tri musketara" i "Pompeja").

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...