•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Novi trejler najgledanije najave holivudskog filma ikada

Sredinom marta kompanija Sony Pictures Entertainment istovremeno je u celom svetu objavila prvu bioskopsku najavu za buduću akcionu komediju "Pikseli", a u roku od 24 sata trailer je sveukupno skupio 34.3 miliona online pregleda čime je oboren rekord – ta bioskopska najava je postala najgledanija svih vremena kada su u pitanju filmovi kompanije Sony Pictures. Sada je došlo vreme za novu bioskosku najavu – i novi rekord.

Kao klinci u 80-im godinama prošloga veka, Sam Brenner, Will Cooper, Ludlow Lamonsoff i Eddie „The Fire Blaster“ Plant hiljadama puta spašavali su svet – u video igricama koje su plaćali 25 centi po igri. Sada će morati da spase svet u stvarnom životu. U akcionoj komediji "Pikseli" nakon što intergalatički vanzemaljci potpuno pogrešno protumače primere arkadnih video igara kao objavu rata. Oni napadnu Zemlju koristeći video igrice kao modele za svoje napade. Američki predsednik Cooper prisiljen je da pozove svoje stare prijatelje, a ujedno i stručnjake u video igrama kako bi pokušali da spase svet pre nego ga unište Pac-Man, Donkey Kong, Galaga, Centipede i Space Invaders. U njihovoj borbi pridružiće im se i poručnica Violet Van Patten, specijalistica za nabavku jedinstvenih oružja kakva su igračima potrebna da bi porazili vanzemaljce.

Akciona komedija "Pikseli" svakako spada u kategoriju filmova kakve retko imamo prilike da vidimo. Film je režirao Chris Columbus čiji su filmovi (među kojima su najpoznatija prva dva nastavka serijala „Sam u kući“ te prva dva nastavka serijala o Harryju Potteru) na svetskim bioskopskim blagajnama zaradili preko 4 milijarde dolara, a glavne uloge u njemu su ostvarili Adam Sandler, Kevin James, Michelle Monaghan, Josh Gad i zvezda televizijske serije „Igre prestola“ Peter Dinklage!

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu