•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Od nedelje do utorka rumunski filmovi u Kupini

Festival evropskog filma donosi ovog puta najbolja rumunska ostvarenja. Publika može od nedelje 9. do utorka 11. novembra svakog dana da pogleda najbolja rumunska ostvarenja potpuno besplatno u bioskopu “Kupina”.

Film koji otvara ciklus rumunskog filma je “Muzika u krvi”, a prikazivanje je zakazano za nedelju 9. novembra od 18 sati.
Sinopsis: Petar radi kao noćni čuvar. Tokom dana pokušava svog sina da uvede u muzičku industriju. Ubeđen je da je njegov sin rođeni talenat i da mu je muzika u krvi…

Ponedeljak, 10. novembar – “Sumrak u Indiji”
Sinopsis: Rikardo je 10 godina u invalidskim kolicima i želi da umre na obali Ganga i da se ponovo susretne sa Gadhali, ljubavi svog života.

Utorak, 11. novembar – “Tiha reka”
Sinopsis: U Rumunije 1986. Gregor i Vali pokušavaju da pobegnu od režime, preko Dunava, plivajući do srpske banke. Da bi uspeli u tome Gregor ima jedno pravilo, da Vali ostavi svoju ženu kod kuće.

Website:superradio.rs
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu