•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Odloženja premijera animiranog filma 'Kako izdresirati zmaja 3'

Kompanija DreamWorks Animation objavila je da će treći deo popularne animirane franšiže Kako izdresirati zmaja (How to Train Your Dragon) u bioskope doći 9. juna 2017., čitavu godinu nakon planirane premijere.

Podsetimo, radnja drugog dela, koji je objavljen u junu, odvija se pet godina nakon što su glavni junaci ujedinili zmajeve i vikinge ostrva Berka. Junaci i dalje odlaze u razne pustolovine, a za vreme jedne otkriju tajnu pećinu u kojoj žive divlji zmajevi i tajanstveni Dragon Rider. How to Train Your Dragon 2 dosada je širom sveta zaradio više od 600 miliona dolara. U njemu su uloge reprizirali Jay Baruchel, America Ferrera i Cate Blanchett.

Dean DeBlois napisaće scenarij i režirati i novi deo, dok će se u ulozi producenta ponovno naći Bonnie Arnold.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila