•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Održana premijera Diznijevog klasika 'Lepotica i zver'

Prenesimo vam deo atmosfere i utiske sa premijere igranog filma "LEPOTICA I ZVER" koja je održana 16. marta u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center.
Publika koja je prisustvovala sinoćnoj projekciji imala je priliku da uživa u sinhronizovanoj verziji filma i čuje kako neprevaziđeni Diznijevi likovi zvuče na našem jeziku.

Atmosfera u sali bila je fenomenalna. Gledaoci su oduševljeno reagovali bodrili glavne likove, smejali se doskočicama začaranih stanovnika zamka, uživali uz pesme iz filma, a oni najmlađi su najpozitivnije reagovali na fantastične 3D momente u filmu.
Premijeri su prisustvovali i članovi ekipe koja je učestvovala u sinhronizaciji: rediteljka Jana Maričić, Beta Đorevska, Ivana Zarić, Katarina Jovanović, Uroš Mišić, Srđan Čolić, Ljuba Ninković, Đorđe David, Lejla Hot i mlada glumica koja je pozajmila glas glavnoj junakinji filma Bel, Mina Sovtić.

Film je od juče na redovnom reperotaru svih bioskopa i to u titlovanoj i sinhronizovanoj verziji, pa ako ste propustili da ga pogledate na premijeri, možete to učiniti već danas u vašem omiljenom bioskopu.

SINOPSIS: Diznijeva „Lepotica i zver" je igrana adaptacija animiranog klasika koja likove iz ove bajke preoblikuje za modernu publiku, ali ostaje verna originalnoj muzici i dopunjuje je s nekoliko novih pesama. „Lepotica i zver" je bajkovita priča o putovanju Bele, pametne, lepe i nezavisne mlade žene koju je zarobila zver u zamku. Uprkos strahu, ona će se sprijateljiti sa začaranom poslugom zamka i naučiće da prevaziđe odvratnu spoljašnjost zveri i shvatiće da se dobrodušni pravi princ nalazi unutra. U filmu igraju Ema Votson u ulozi Bele, Den Stivens u ulozi Zveri, Luk Evans u ulozi Gastona, zgodnog, ali površnog seljaka koji zavodi Belu, oskarovac Kevin Klajn u ulozi Morisa, Belinog ekscentričnog oca, Juan Mekgregor u ulozi Lumijera, svećnjaka, nominovan za Oskara Stenli Tuči kao Kadenca, cimbal, šestostruka dobitnica nagrade Toni, Odra Mekdonald u ulozi Madam Komode, nominovan za Oskara Ian Makelen kao Časvort, sat iznad kamina i dvostruka dobitnica Oskara Ema Tomson u ulozi gđe Čajnik.


Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...