•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Oldboy: Ultimate 3 DVD Edition

Tartan Video // 2003 // 120 Min // R


Tartan je proizveo fobar transfer filma, očistio ga od nekih PAL i NTSC problema, kojima je kompanija sklona. Zvuk je dobro dograđen u 6.1 DTS. Velika je razlika od prethodnog izdanja zvuka.

Jedini dodatak na prvom disku je trio tokom komentara. Dosta toga pokriju reditelj, fotograf i glumac.

Drugi disk sadrži vredne dodatke. Gomila obrisanih scena i alternativnih kadrova, sa i bez komentara. Fascinante scene koje dosta toga objasne. Reditelj govori o tome da nikada nije očekivao da ode u Kan sa filmom, a još manje da dobije nagradu.

Gomila razgovora sa glumcima, timom produkcije, čak i sa crtačem stripa. Dokumentarci o snimanju su dobro ispolirani i pospešuju kvalitet i značaj filma.

Treći disk sadrži dnevnik sa snimanja filma u trajanju od tri sata. Dobar način da se prati režija i gluma. Dodaci nisu samo u kvantitetu već i kvalitetu.

Povrh svega, pridodat je prvi deo grafičke novele. Prilično se razlikuje od filma pa je zbog toga još dragocenije pročitati je. Iako je adaptacija, očito je da je Park Chan-wook snimio film po svom ukusu.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...