•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Omiljeni animirani film 'Grozan ja 3' stiže u naše bioskope 24. juna

Na radost svih nas, a posebno mališana, omiljeni likovi iz franšize "GROZAN JA" stižu uskoro u naše bioskope, u potpuno novoj avanturi!

"GROZAN JA 3" (DESPICABLE ME 3) počeće da se prikazuje u pretpremijernom periodu od 24. juna u bioskopima Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx Delta City, Cineplexx BIG Fashion, Roda Cineplex, Tuckwood Cineplex, Dvorana Doma Sindikata, Fontana, Arena Cineplex (Novi Sad), CineStar (Novi Sad), Cineplexx Niš, Cineplexx Kragujevac Plaza, CineStar (Zrenjanin), CineStar (Pančevo), Kupina Film (Niš), Vilin Grad (Niš), Cineplexx MNE Delta City (Podgorica), Cadmus Cineplex (Budva), Cineplexx Priština, Kino ABC Priština i DokuFest (Prizren).

S
večana premijera biće održana u subotu 24. juna u 18 časova u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center.

Tim povodom danas je u McDonald's restoranu na Terazijama održana konferencija za medije kojoj su prisustvovali glumci Dragan Vujić Vujke i Tinja Damnjanović.

U susret bioskopskom startu filma "GROZAN JA 3" maskote Malaca stižu u naše gradove u veseloj povorci pod nazivom "Žuti karavan"!
Prva lokacija koju će "Žuti karavan" posetiti biće šetalište Sava Promenada u petak 23. juna u 18 časova
. Na platou preko puta podmornice svi posetioci imaće priliku da se igraju, fotografišu, učestvuju u kreativnim radionicama i zabave u okviru "Žutog kutka". Od naredne nedelje "Žuti karavan" posetiće desetak gradova širom Srbije i ulepšati ovo leto svim mališanima i njihovim roditeljima.

Zahvaljujući našim prijateljima iz Toyota Srbije "Žuti karavan" će proputovati celom zemljom na najudobniji i najbezbedniji način. Malci će na sve četiri strane stići vozilima RAV 4 i Aygo i družiti se sa malom i velikom bioskopskom publikom.

Od 29. juna "GROZAN JA 3" prikazivaće se na redovnom repertoaru svih bioskopa i to kao sinhronizovana i titlovana verzija i u 2D i 3D formatima. Izaberite omiljeni način uživanja u nezaboravnom nastavku filmskog hita i na vreme kupite bioskopske karte za celu porodicu!

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...