•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

One for the Money (2012)

“One for the Money” je akciona komedija iz 2012. godine koja je zasnovana na istoimenom romanu iz 1994. godine, a koji je napisala Janet Evanovich. Režiser filma je Julie Anne Robinson, a scenario su napisali Liz Brixius, Karen McCullah Lutz i Kirsten Smith. U filmu glume: Katherine Heigl, Jason O'Mara, Debbie Reynolds, Daniel Sunjata i Sherri Shepherd.

Radnja filma “One for the Money” govori o Stephanie Plum (Katherine Heigl), koja je bez posla i novca, tako da tako očajna moli svoju rođaku Vinnie da joj nađe posao. Iako za to nije obučena i nema iskustva, prakse niti bilo kakvih veština, ona posataje agent za naplatu koji mora da progoni i preda najlukavijeg klijenta Joe-a Morelli-ja, kako bi dobila nagradu kada ga preda. Morelli je bivši policajac koji je tražen zbog ubistva, a za koga se ispostavlja da je zaveo i ostavio Stephanie još dok su bili u srednjoj školi.

U celoj toj zbrci, Stephanie mora da se “bori” i sa svojom porodicom, problematičnom praksom da svedoci umiru onda kada im se ona previše približi, ali i sa časovima o lovcima na ucenjene glave koje joj daje misteriozni Ranger (Daniel Sunjata). Kada ona konačno dođe do Morelli-ja, shvata da će se možda ponovo upaliti plamen koji je postojao među njima u srednjoj školi. Na kraju, Stephanine predaje Morelli –ja i naravno dobija svoju nagradu.

Uživajte u ovoj akcionoj komediji u ovim zimskim danima.

MN
Žanr:akcija, komedija
Godina:2012
Reziser:Julie Anne Robinson
Scenario:Stacy Sherman
Uloge:Katherine Heigl, Jason O'Mara, Daniel Sunjata
Uzrast:PG-13
Box office:11
Studio:Lakeshore Entertainment
Zemlja:United States
Website:www.oneforthemoneyfilm.com/index2.html
Jezik:engleski
Trajanje:106 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...