•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Opera 'Figarova ženidba' u direktnom prenosu iz njujorške MET opere

Dragi ljubitelji opere i pozorišta!

Ne propustite prenos uživo u visokoj rezoluciji nove produkcije slavne Mocartove opere "Figarova ženidba"iz opere Metropoliten u Njujorku 18. oktobra 2014. u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center!

Vidimo se u Cineplexxu!

Figarova ženidba, NY MET, 2014
Kompozitor: Volfgang Amadeus Mocart
Subota, 18. oktobar u 18:55
Trajanje: 232 minute

Džejms Levin diriguje novom produkcijom Mocartove opere "Figarova ženidba", sa Ildarom Abdrazakovim u naslovnoj ulozi, u režiji Ričarda Ejra. Njegova produkcija opere, u kojoj je romantična povezanost bogatog bračnog para i njihovih sluga na testu, tokom jednog veoma burnog dana, postavljena je u plemićki zamak 1920-ih godina u Sevilji. U ulozi Figarove oštroumne mlade Suzane, predstaviće nam se Marliz Pitersen, Piter Matej je u ulozi grofa Almavive, Marina Poplavskaja kao Almavivova supruga, grofica koja dugo pati i Izabel Leonard kao temperamentna Kerubin.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu