•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Opera 'Hofmanove priče' u direktnom prenosu iz njujorške MET opere

Dragi ljubitelji opere!

Ne propustite uživo prenos u visokoj rezoluciji Ofenbahovog dela "Hofmanove priče", iz operske kuće Metropoliten u Njujorku, 31. januara 2015. u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center!

Kompozitor. Žak Ofenbah
Subota, 31. januar, 2015 u 18:55
Trajanje: 226 minuta

Vitorio Grigolo tumači naslovnu ulogu u Ofenbahovoj operi "Hofmanove priče", uz sopran iz Abhazije - Hiblu Gerzmavu u ulozi sve četiri operske heroine – mehaničke lutke Olimpije, kompulzivne umetnice Antonije, kurtizane Đulijete, i narcisoidne glumice Stele. Kejt Lindsej ponovo igra ulogu Niklaus, dok Tomas Hampson dodaje još jednu ulogu u svoj repertoar u Metropolitenu u ulozi For Vilan. Diriguje Iv Abel.

Karte su u prodaji i mogu se kupiti po ceni od 1.200 dinara po predstavi. Kupovinom karata za 4 ili više opera u sezoni 2014/2015 ostvarujete pravo na sniženu cenu karte od 950 dinara.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....