•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Operation Rogue (2014)

Iako je već u 88. godini života te iza sebe ima preko 400 naslova koje je producirao, legendarni Roger Corman nipošto ne posustaje te i dalje dokazuje da se ne predajte samo tako. A jedan od poslednjih naslova iz Cormanove produkcije je i niskobudžetni ratni akcioni film Operation Rogue reditelja Briana Clydea.

Operation Rogue je radnjom smešten duboko u džunglama jugoistočne Azije gde se nalazi teroristička organizacija koja je ukrala materijal za pravljenje opasne hemijske bombe. Stoga Kapetan Max Randall i njegov tim marinaca dobiju zadatak da odu tamo i da ih spreče u tome. Ali kad Randallov tim u okršaju ubije sina terorističkog vođe, on će oteti ćerku generala Wallacea koji je i naredio taj zadatak. Sada Randall mora zaustaviti teroristički napad i spasiti generalovu ćerku.

Film je snimljen na autentičnim lokacijama na Filipinima, a glavu ulogu igra Mark Dacascos. Osim njega tu su još Billy Campbell i Treat Williams, te Sofia Pernas, Nicco Manalo, Christopher M. Elassad, te još neki.

Žanr:akcija
Godina:2014
Reziser:Brian Clyde
Scenario:Mike MacLean
Uloge:Ronald Asinas, Arnel Avila, Billy Campbell
Uzrast:R
Studio:New Horizons Picture
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:88 minuta
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...