•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Otkrivena radnja nastavka 'Čudesnih zveri'

U predgrađu Londona počelo snimanje neimenovanog nastavaka filma Čudesne zveri i gde ih naći.

Glavnu glumačku ekipu iz prošlogodišnjeg hita koji je zaradio fantastičnih 814 miliona dolara širom sveta ćemo gledati i u nastavku, uz nove likove koji još uvek nisu poznati javnosti, navode iz studija Warner Bros. Osim te informacije objavljeno je da će se Albus Dumbledore (Jude Law) udružiti s bivšim studentom Newtom Scamanderom (Eddie Redmayne) kako bi se zajedno suprotstavili Gellertu Grindelwaldu (Johnny Depp).

Radnja filma će biti smeštena na više lokacija, od New Yorka do Londona i Pariza što će 'doneti mnoga iznenađenja koja će oduševiti fanove knjiga i filmskog serijala'. Autorka knjiga J.K. Rowling je napisala scenario za film koji će biti smešten u 1927. godinu, nekoliko meseci nakon što je Scamander ulovio Grindelwalda. U nastavku se tako očekuje njegov beg i nakon toga okupljanje još više sledbenika, a možda jedini koji će moći da ga zaustavi jeste njegov nekadašnji prijatelj Albus Dumbledore. Ali, Dumbledore će ipak trebati malu pomoć i to od čarobnjaka koji ga je već jednom zaustavio, a to je njegov bivši učenik Newt Scamander.

U ostalim ulogama su Katherine Waterston, Alison Sudol, Dan Fogler, Claudia Kim, William Nadylam, Ingvar Sigurdsson, Ólafur Darri Ólafsson i Kevin Guthrie.

Čudesne zveri je bio najveći prošlogodišnji hit Warnera Bros.-a i potvrdio je da je Harry Potter franšiza nepresušni izvor zarade. Nastavak je planiran za 16. novembar 2018. godine.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...