•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Otvorene aplikacije za 4. Japansko srpski festival filma

Tema: Taboo

Japansko – srpski festival filma (JSFF) održava se u Beogradu i Tokiju i prikazuje kratkometražne filmove japanskih i srpskih autora ili filmove snimljene na području Srbije i Japana. JSFF je pionir savremenog tipa multidisciplinarnog događaja koji posetiocima pruža mogućnost da upoznaju, analiziraju i učestvuju u povezivanju ove dve zemlje

Aplikacije na temu "Taboo" su otvorene do 10.09.2017, 00:00h. Pozivamo sve autore koji su svojim stvaralaštvom dotakli "zabranjene" strane društva, kulturne i tradicionalne fenomene i lične taboo-e da svojim kratkim filmovima konkurišu na četvrti po redu JSFF2017.

Organizatori podstiču autore različitih žanrova da ostvarenjima predstave svoju zemlju i prikažu svoju definiciju TABOO-a kao fenomena posetiocima festivala u Srbiji i Japanu.

Nakon selekcije prijavljenih filmova svi učesnici JSFF2017 će biti kontaktirani

Organizatori podstiču autore različitih žanrova da apliciraju sa svojim ostvarenjima i predstave svoje stvaralaštvo, zemlju i prikažu svoju svoju definiciju TABOO-a kao fenomena posetiocima festivala u Srbiji i Japanu.

Nakon selekcije prijavljenih filmova svi učesnici JSFF2017 će biti kontaktirani.

Link za aplikacije: http://www.jsff.jp/cont4/29.html

E-mail za aplikacije: jsff.submissions@gmail.com

FB stranica: https://www.facebook.com/japanshortfilmfestivalserbia/

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...