•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ovako izgleda agent 007 u novom izdanju

Najnoviji film iz serijala o tajnom agentu Jamesu Bondu premijerno će biti prikazan 6. novembra, a studio Sony odlučio je da nas obraduje prvim tizerom-posterom sa 007 agentom.

Daniel Craig je i ovoga puta tajni agent 007 koji vas ozbiljno odmerava sa prvog postera za novi film.

Avantura pod nazivom „Spectre“ uveliko se snima na lokacijama širom sveta. Nakon snimljenih scena u Austriji, ekipa predvođena rediteljem Samom Mendesom preselila se u Meksiko. U ovom filmu Bond devojku igra neverovatna Monica Bellucci, koja je sa svojih 50 godina najstarija, ali i jedna od najlepših Bond devojki. Ženskom delu glumačke ekipe, koji uz Bellucci čini i francuska glumica Lea Seydoux, prošle nedelje pridružila i meksička zvezda u usponu Stephanie Sigman.

Pre ovog, prvog zvaničnog postera, Sony je prošle sedmice objavio i video sa prvim kadrovima sa snimanja iz Austrije.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...